Allvarligt!?

Jag fattar inte vad som är meningen med all denna sjukdom?  Känns som att vi varit sjuka hela 2017 så här långt. Nu när Nikki är frisk så har jag åkt dit på feber och förkylning igen!
 
Jag försöker dock tänka bort det så gott det går,  men jag kan då inte påstå att man är någon bra ryttare med febersvetten rinnandes nedför ryggen. Tur att Crespo är så fantastiskt duktig nu för tiden att han klarar att bära sig utan lika mycket hjälp från min sida.
 
Härom kvällen blev jag kontaktad av Crespos uppfödare som både skickade bilder och berättade en del om Crespos släktingar.  Så roligt! 
 
Här är han bara ett par timmar gammal.  Hur söt! ?
 

Renovering

Nu har Crespo genomgått sin helrenovering. Han har träffat tandläkare, sadelutprovare och equiterapeut och fått tummen upp av samtliga.
 
Det kändes extra skönt när equiterapeuten Anna gick igenom honom i lördags och konstaterade att det inte fanns något för henne att behandla.  Han är i prima form!
Det är något jag får känna på i ridningen nu också.  Jäklar vad jag tycker att traven har utvecklats på sistone! 
 
Nu kan vi lägga pengarna på roligare saker; träning! 
 
 

In my face

Där fick man för att man gnällde på lite huvudvärk igår. Inatt slog magsjukan till.
Som tur var så verkade det vara en kort och intensiv attack, men jag har ändå legat helt utslagen i soffan hela dagen.
 
Crespo gick iallafall riktigt fint igår och som tur var så var planen att han skulle vila idag, så om jag bara är på benen igen imorgon så är det ingen skada skedd.
Robert har fixat stallet och nu ska han börja laga middag till sig och Nikki.
 
Längtar efter sommar och tävling.

Frustration

Nu är det ett par veckor sedan jag föll av och slog huvudet. Jag var uppe i sadeln efter en vecka men huvudet hänger fortfarande inte riktigt med.
 
Igår var det en dag som gick i ett. Jag och Robert släppte ut hästarna och mockade på morgonen. Sen gjorde jag lite ärenden, skjutsade Nikki till en kompis som fyllde år,  och sedan gick vi på dop. Mycket folk, många intryck och mycket prat.
Sen åkte jag ner och red Crespo och fixade eftermiddagssysslorna i stallet innan vi begav oss hem till Emma och Henrik för middag.
När vi ätit åkte vi och bowlade. Återigen många intryck för hjärnan.  Avslutade kvällen i stallet med kvällsfodring.
Det var en rolig dag men imorse vaknade jag med en enorm huvudvärk och en otrolig trötthet.
Det verkar som att hjärnan inte riktigt pallar med så mycket ännu,  så idag har jag fått prioritera.
 
Släppte ut hästarna och mockade imorse och sedan har jag sovit. Herregud så trött jag är. Det känns som att jag skulle kunna sova i ett dygn! Men eftersom jag verkligen vill rida Crespo ikväll så tänker jag att det får bli det jag satsar på att klara av idag. Fram tills dess vilar jag.
 
 

RSS 2.0