Sjukaste påsken

Nikki har legat i hög feber sedan i onsdags. Hon har varit riktigt dålig och på grund av detta så har Crespo vilat en vecka.
Visserligen passade det rätt bra med en liten vila nu innan tävlingssäsongen drar igång, men det har varit så sjukt tråkigt att bara ligga hemma. Och synd om Nikki såklart.
En positiv sak är väl att jag kunnat se alla sändningar från GHS. Tror aldrig jag har haft tid att ligga och titta på tv i fyra timmar i sträck tidigare.

Igår var lillan dock piggare och jag tog mig ner till stallet för att longera en väldigt pigg Crespo. Snälla Robert har tagit hand om mockning osv under de här sjuka dagarna.

Idag var Nikki så pass pigg att hon följde med till stallet, så jag joggade Crespo och sen fick han en välbehövlig dusch!
Nu väntar två dagars dressyrträning för Ida. Äntligen!


När katten är borta...

Lilleman har fått lite rasp på sina framben upptäckte jag idag. Inte så konstigt med tanke på hur otroligt tjockt hans hovskägg är! Rena drömmen för bakterier i det där varma boet av Lillemanpäls.

Så idag när Robert åkt iväg, åkte klippmaskinen fram!Sen tvättade jag benen med Hexocil och så torkade jag benen ordentligt med en ren handduk.
Nu hoppas jag att det ger med sig fort.

Krigaren

Något kanske inte alla vet är att jag är fruktansvärt rädd för spindlar. Alltså på riktigt. Jag blir alldeles kall inombords vid anblicken av en spindel och jag får fullständig panik.

Ikväll när jag skulle duscha så såg jag en spindel inne på toaletten. Jag fick hjärtklappning,  backade ut från toan och pep tyst efter Pixi.

Snabbt som ögat kom hon dit, och fastän spindeln försökte fly in under tvättmaskinen så kom den inte undan. Hängivet har Pixi spenderat hela kvällen inne på toaletten och alldeles nyss hittade jag ett stort spindellik på golvet.

Tack Pixi. Modigare än matte.
Kärlekshäst

Lilleman och jag hade en mysig tur i skogen förra veckan.


RSS 2.0