Helgen

Nu ska jag försöka sammanfatta helgen utan att få ett raseriutbrott på den idiotiska telefonen som snart åker i soporna!
 
I lördags släppte jag ut hästarna vid 7. Robert var snäll och hjälpte mig så det gick snabbt och smidigt. Sen åkte jag hem för en snabb frukost för att sedan bege mig till stallet igen för att mocka och göra klart till Crespo, innan equiterapeuten Anna skulle komma.
 
Klockan tio började föreläsningen med Anna. Denna del handlade om hästens rörelser och det var en del anatomi, riktigt intressant.
Direkt efter föreläsningen så började Anna att behandla hästar, och nyfiken och kunskapstörstande som man är, så blev jag kvar hela dagen. Jag åkte bara iväg en snabb sväng för att köpa något ätbart, annars spenderade jag hela dagen i stallet.
Crespo var sist ut, och vi lämnade inte stallet förrän halv elva på kvällen.
 
Crespo hade fortfarande en liten låsning i halsbasen, precis som jag anat, men det var snabbt åtgärdat, och även bogarna fick sig en genomgång. Annars var det bara fint med grabben. Anna ar väldigt nöjd med hans rörlighet i ryggen, och tyckte att han såg fin ut.
Jag slås än en gång av hur proffessionell hon är, samtidigt som hon är jordnära och pratar så man förstår. Hon är också oerhört påläst inom många områden och det är så roligt att föra diskussioner med henne om allt som har med hästar att göra.
 
Min fina kille som börjar se riktigt fin ut i kroppen. Ingen liten kråka längre...
 
Anna bodde över hos oss, och klockan var ett innan vi sa godnatt. Då var jag rätt trött kan jag meddela. Man suger i sig så mycket information under dessa tillfällen, så när jag la mig så snurrade det bara runt i huvudet och det enda jag kunde tänka på var senor, ligament, muskler, kotor och rörelsestörningar, haha!
 
Nästa morgon var det uppstigning klockan sju, och frukost innan vi begav oss till stallet. Anna fortsatte att behandla hästar och jag mockade till Crespo och fixade allt iordning till honom.
Sedan var det dags för mig att kasta mig i bilen och åka till Umeå fram och tillbaka för att hämta hem Nikki. Vi var hemma kring femtiden och då blev det middag och sedan tillbaka till stallet för att fixa med Crespo inför natten.
 
En väldigt, väldigt rolig och intressant helg som nästan bara innehållit en massa häst. Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0