Ingenting någonsin

Imorse var det sjukstugan för hela slanten.
Nikki gjorde sin 6-årskontroll för två veckor sedan, och vid hörseltestet hade hon lite svårt att höra ett av ljuden. Sköterskan trodde att det berodde på att hon var lite förkyld, och mycket riktigt, för idag fick hon göra om testet och klarade det galant.
Sen fick jag ila iväg med Nikki till förskolan för att själv återvända till sjukstugan för att ta ett cellprov.
Nu återstår 5-6 veckor av väntan på resultatet. Hypokondriker som jag är, är jag övertygad om att hela min livmoder är full av cancer såklart.
 
Ner till stallet bar det av, där jag lite snabbt fixade mockning, vattning och iordningställande av foder och hö. Kollade lite när veterinären undersökte två av ridskolehästarna som hade sparkat varandra i hagen. Sen följde jag med Robert på lite jobb, och sedan var det dags för hemmafrun att göra det dagliga besöket på Ica.
Blev föga förvånad när det var full julpyntning där inne. Julgranskulor, klockor, tomtar och fan vet allt.
Okej att jag är lite av en Grinch, men seriöst; måste man starta julhetsen redan i början på november? Jag blir illamående.
 
Nu är jag hemma och städar i vanlig ordning och snart ska jag börja med middagen så jag hinner äta innan jag ska lämna Nikki i moster Hannahs vård för att jag själv ska kunna åka ner och hålla kvällens ridlektioner.
Crespo har vilodag idag, så han ska bara skrittas en stund för hand ikväll.
 
Skittråkig torsdag, men vad gör man?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0